LEDIGE STILLINGER

Prosjektleder, fast 100%

Purenviro vokser. Stadig flere spennende prosjekter gjør at vi vil styrke alle deler av organisasjonen. Hvis du passer til en eller flere av rollene som beskrevet ønsker vi å høre fra deg

Hvem er vi?
Vi er en ingeniør-bedrift i Porsgrunn med gassrensing som hovedkompetanse. Vi leverer teknologi, renseanlegg og rådgivning til store industrikunder. Vi har kunder over hele verden, men mest i Nord Europa. Purenviro er ansett som en bedrift med ledende kompetanse og høy kvalitet. Vi har har kunder som er fornøyde, og er stolte over jobben vi gjør.

Hva vi tilbyr?
Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø i en liten, men profesjonelle organisasjon. Vi har en flat struktur, lite byråkrati og fleksible ordninger. Konkurransedyktig lønn og gode pensjon- og forsikringsordninger. Hos oss får du muligheten til å jobbe sammen med svært dyktige kolleger i spennende prosjekter. Du får stor mulighet til å påvirke egen hverdag og bedriftens utvikling. Her kan du gjøre en forskjell både for kunder og egen arbeidsplass.

Hva søker vi etter?
Vi søker en eller flere gode kollegaer som passer inn vårt gode miljø, og som deler ønsket om å levere kvalitet og gjøre kunder fornøyd. Vi ønsker å være stolte av alle våre jobber og kolleger.

Rett person kan ha mye erfaring og/eller formell kompetanse fra universitetet/høyskole. Vi jobber mest med prosessteknologi og kjemiteknikk, men vvs, ventilasjon, eller mekanisk/maskin ingeniør kan være relevant. Fellesnevneren er erfaring fra prosessindustri.

Roller som skal styrkes er :

– Prosessingeniør
De fleste prosjektene våre er relatert til prosessindustri. Vi ønsker oss prosessingeniører som ønsker å følge prosjekter helt fra tilbudsfase og frem til installasjon av utstyr. Erfaring fra prosjektarbeid i industrien er ønskelig. Alle prosjektene utformes i tett samarbeid med kundene.

– Prosjektleder
Vi ønsker oss en prosjektleder med erfaring fra industrien. Oppgavene vil være å lede og overlevere større prosjekter der flere fag er involvert. Det vil være utstrakt kontakt med kunder og leverandører.

– Tekniker / ingeniør
Vi ønsker oss en praktisk anlagt person som trives med arbeid både ute hos kunder og på kontoret. Vedkommende kan utføre befaringer, regne tilbud på mindre prosjekter, følge opp montasje og hjelpe kunder med service og ettermarkedet. Dette er en rolle med en del reiseaktivitet.

Kan en eller flere av disse rollene passe? Send gjerne en CV og noen ord til resume@purenviro.com